2024-10-05

HÖSTENS FETASTE FESTHELG! VIMMERBY GUNGAR I TVÅ DAGAR!

Hösten är här och vi kickar igång eventsäsongen med en tvådagarsfest hos oss! Hela stället öppet fredag och lördag och en artist på plats för spelning vardera dag. Under fredagen har vi gäster från Norge, medan lördagens spelning bjuder på ett svenskt band.

FREDAG 4 OKTOBER:
Öppet 21.00-02.00 (spelning startar 23.00)
På scen:
Vi välkomnar Søte og Rare Gutter från Norge. Debutsingeln “Bærum Bitches” klättrade snabbt till toppen av hitslistorna i både Norge, Sverige, Finland och Danmark. Deras unika kombination av norsk festmusik och pop har fångat publikens uppmärksamhet. Trots att det bara gått några månader sedan debutsingeln släpptes har duon redan kört live för 10 000 festglada studenter i hemlandet Norge. Med sin närvaro på scen levererar Søte og Rare Gutter en helt unik liveupplevelse. Så vänta er en grym kväll och spelning.


LÖRDAG 5 OKTOBER:
Öppet 22.00-03.00 (spelning startar 24.00)
På scen:
Sofie Svensson & Dom Där bildades 2017 och har sedan starten blivit ett av Sveriges mest omtyckta och streamade band. De fortsätter att bemästra konsten att skapa låtar som höjer stämningen i alla miljöer – oavsett om du är hemma eller på klubben. Själva beskriver de sin musik som en blandning mellan pop/punk/rock, men med en jäkla tvist och mycket bas! Med låtar som ”Bubbel på balkongen”, ”Sabotage” & ”Bara brudar” har gruppen ett flertal guld- och platinacertifieringar och deras låtar har tillsammans nått långt över 140 miljoner streams. ”Bubbel på balkongen” var även nominerad till årets låt 2022. Efter många lyckade turnéår och flertalet utsålda gig är bandet redo för 2024 och sin nya turné ”TRASH TOUR”!

INFO OM VIMMERBY GUNGAR:
Tvådagarsbiljett: 300:- (köps på Café Paris i Vimmerby).
Endagsbiljett: 260:- + avgift (säljs på tickster).
Alla som köpt tvådagars och visar upp fredagens fiktiva biljett som ni köpt på Café Paris vid dörren kommer ha fri entré till nattklubbskvällen lördag den 28 september. Ni bjuds på en nostalgi- och schlagerkväll med hela stället öppet till 03.00 (se mer info här på sajten).
Hoppas ni är lika taggade som oss på en massa fest, musik, dans och gott från baren.

Instagram Instagram

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår